… I UN MENJADOR SOSTENIBLE?TAMBÉ A CASA?

Avui us volem fer una proposta…

Des de l’AMPA de l’escola estan molt interessats a obrir les portes a qualsevol proposta que faci més saludable l’alimentació dels més petits. A més dels aliments, tot l’entorn que ens envolta, tant a casa com a l’escola, pot afectar la nostra salut.

Per això, us volem presentar una atractiva iniciativa que ens plantegen des del Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC), una associació independent sense ànim de lucre que aposta per la sostenibilitat en tots els aspectes de la nostra vida.

La proposta és la creació d’un menjador escolar sostenible i hi teniu la informació aquí. La Generalitat també ha editat un manual (A taula!) amb consells per introduir aliments ecològics i de proximitat al menjador escolar.

Ara bé, no cal emprendre un projecte tan important, podem adoptar petits canvis domèstics per fer un consum conscient i transformador, sostenible, a partir de les idees que ens proporcionen.

Si hi esteu interessats, en el següent vídeo, la Generalitat de Catalunya ens explica què és això de la producció ecològica.

Què us sembla? Esperem els vostres comentaris. Si voleu, podem fer una sèrie d’entrades amb idees per a fomentar hàbits d’alimentació i salut més sostenibles, tant a casa com a l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s